#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

علم گیاه شناسی


 انجیر: در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد.
انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند( در حدود 60 درصد) می باشد. این دلیل خوبی است برای آن که ورزشکاران از انجیر استفاده می کردند.
درخت انجیر در حدود 6- 5 متر می باشد. درخت انجیر برگ های سبز و خاکستری رنگ دارد. میوه درخت انجیر، زرد رنگ می باشد. درخت انجیر تا 20 سال میوه می دهد.
بر طبق تحقیقات سازمان خواربار آمریکا، ایران دومین کشور بزرگ صادر کننده انجیر می باشد.
فواید انجیر: کاهش فشار خون. کاهش وزن  -جلوگیری از سرطان سینه - بالا برنده تراکم استخوان- جلوگیری از ضعف عضلات-- ملین و ضد یبوست است.- به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می کند- انجیر برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. برای کم خونی مفید است تشنگی را از بین می برد- از سرطان روده جلوگیری می کند. امگا 3 و امگا 6 دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.
سدیم کمی دارد انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ،ضد سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه)- انجیر خشک درمان کننده نفخ و باد معده می باشد. انجیر خشک نسبت به انجیر تازه، 5 برابر بیشتر کالری دارد.انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می باشد
مرجع :  http://fa.parsiteb.com

                                                                    شاداب وسلامت باشید 

نظرات 1 + ارسال نظر
مسعود دوشنبه 6 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 04:38 ب.ظ http://bge.blogfa.com

سلام آقای امیری
عجب چیز خوبیه .نمیدونستم اینقدر فواید داره.مرسی

درود بر شما همنورد گرامی ...
شاد باشی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد