ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
چربی ها : مطالب زیادی در مورد مضرات مصرف چربی نوشته شده است . ولی باید دانست که به 3 دلیل چربی ها یک قسمت مهم و ضروری از رژیم غذایی هستند ( 1-چربی ها منابع مهم انرژی هستند .2- چربی موجود در رژیم غذایی دارای ویتامینهای محلول د و اسید های چرب وضروری و مواد مغذی میباشد . 3- چربی ها باعث میشوند که طمع و مزه بسیاری از غذا ها بهتر شوند .) بد نیست بدانیم که در هر یک گرم چربی 9 کیلو کالری موجود میباشد. چربی ها را در رژیم غذایی میتوان به دو دسته تقسیم کرد . اول ؛ چربیهای قابل مشاهده مثل کره؛ مارگارین ؛ روغنهای خوراکی و چربی گوشت . دوم چربیهای غیر قابل مشاهده مثل کیک وبسکویت وچربیهایی که در حال ساختن غذاهای اماده مثل سوسیس از انها استفاده میکنند .در یک رژیم متعدل یک فرد عادی چربی نباید بیشتر از 30درصد از کل انرژی مصرفی باشد .چربی در بدن گرما و انرژی تولید میکند بنا براین مصرف به اندازه چربی قبل از اجرای برنامه های سنگین و صعود های زمستانه مفید است . ادامه دارد
منابع چربیها : ؛ تخم مرغ ؛ کره ؛ روغن زیتون ؛مارگارین ؛ روغن حیوانی ؛
مراجع : راهنمای پزشکی (پرو فسور جووان وبستر ترجمه دکتر فرهاد همت خواه )
فن کوهنوردی ( شهریار محمد بیگی )
با سلام خدمت دوست و استاد عزیزم آقای امیری
امیدوارم همیشه در دامان طبیعت سلامت و شاداب باشید و همیشه در اوج
لطفا آدرس وبسایت ما را در پیوندهای خودتون به آدرس زیر تغییر بدید ممنون و به امید دیدار
www.baranclimbing.com
با درود بر شما همنورد عزیز از اطلاع رسانی شما سپاسگزارم بروی چشم .
پایدار باشید