#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

گیاه شناسی

انجیر :

 انجیردرختی است با برگهای سبز وپنجه ای که بلندی آن به شش متر میرسد ودر سال چهارم کاشت شروع به میوه دادن میکند و تا بیست سالگی میوه میدهد و به علت مقاوم نبودن درمقابل سرما بیشتر در مناطق معتدل وگرمسیری میروید .حدود 85% میوه انجیر به صورت خشک به بازار عرضه میگردد چون تازه و رسیده  آن زود خراب میشود . انجیر میوه مغذی و خوش طمعی است و دارای مواد قندی ؛ چربی ؛ مواد معدنی ؛ و آنزیم های مختلف میباشد . میوه خشک شده انجیر تغذیه مناسبی برای کوهنوردان است .مواد موجود در انجیر به شرح زیر است .

انرژی 80 کالری ؛ مواد قندی ؛ پروتئین ؛ چربی  ؛ کلسیم  ؛ فسفر ؛ سدیم ؛ پتاسیم ؛ ویتامین های آ ؛ ب ؛ث .

خواص آن :

1. گرم و تر است .

2. تعرق بدن را زیاد میکند .

3. حرارت بدن را کاهش میدهد .

4. مسهل است .

5. چاق کننده است .

6. ضد سرطان است .

7. جوشانده انجیر خشک برای سرماخوردگی مفید است .

8 درمان کننده سوء هاضمه است .

مضرات : انجیر برای کبد های ضعیف مناسب نیست وزیاده روی در مصرف آن نفخ آور است .

 

                                           پایدار باشید



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد