#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

#کوهنوردان_آزادصفه

این وبلاگ به منظور برقراری ارتباط با دنیای کوهنوردی طراحی شده است

علم ګیاه شناسی

  برګ ګیاه اسفناج

  

ا

اسفناج گیاه بومی ایران است و از اوایل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت.  

 اسفناج گیاهی است یکساله درای ساقه‌ای راست به ارتفاع نیم متر که برگ‌های آن پهن و 

 نرم و مثلثی شکل به رنگ سبز می‌باشد.

اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است.دو نوع اسفناج وجود دارد  

که به‌ نام پائیزه و بهاره نامیده می‌شود. اسفناج بهاره در فصل بهار کاشته می‌شود 

 نوع پائیزه آن که به خاک بسیار غنی احتیاج دارد در پائیز کاشته می‌شود.  

گل‌های اسفناج به رنگ سبز کمرنگ می‌باشد.

اسفناج چون دارای مواد غذائی فراوانی است کشت آن امروز در تمام نقاط دنیا معمول است

خواص داروئی 

۱. برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است . 

۲. برګ اسفناج منبع غنی ویتامین a. cb. 3. آهن وپتاسیم میباشد .  

۳. بدن را قلیایی میکند .  

۴. خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است .   

۵. ورم روده کوجک را رفع میکند . 

۶. براد ورم ریه مفید است . 

۷. ملین است و یبوست را بر طرف میکند .

۸. برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است .  

۹. اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع میکند . 

۱۰. خوردن اسفناج در رفع تشنګی موثر است .  

                                

                                            پایدار باشید

۹

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد